Zoeken

Atlas Welpen gevierd bij terugkeer in Marokko

22 mei 2023 - 14:00 - Sport

©

Tijdens een ceremonie in het Mohammed VI Voetbalcomplex, feliciteerde Koning Mohammed VI de Atlas Welpen en de staf van het U17 nationale team voor hun uitzonderlijke prestatie en hun kwalificatie voor het WK 2023.

De Welpen kregen een triomfantelijk onthaal in Marokko, ook al verloren ze in de finale van de Afrika Cup U17 van Senegal. Ze werden gevierd in het Mohammed VI voetbalcomplex. Bij die gelegenheid las Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond FRMF, een bericht voor van Koning Mohammed VI, gericht aan de staf en de spelers. In zijn bericht prees de monarch de inspanningen van alle gelederen van deze veelbelovende selectie, waaronder spelers, trainers, technici en kaderleden van de FRMF, voor het bereiken van deze Afrikaanse prestatie die het nationale voetbal in al zijn categorieën eert, meldt MAP.

Lees ook: Marokkaans U17-team grijpt naast titel op Afrika Cup

Koning Mohammed VI zei trots te zijn op de opmerkelijke maturiteit en discipline, de geweldige prestaties, de grote competitiedrang en de hoge moraal die de Atlas Welpen tijdens dit kampioenschap hebben getoond, evenals hun vastberadenheid om de fakkel van het Marokkaanse voetbal te blijven dragen en zijn invloed en aanwezigheid in de verschillende continentale en internationale competities te bevestigen.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Algerije: 1-2-3: Nul!

"De prestaties van de Marokkaanse spelers in Algerije tonen aan dat niets onmogelijk is met hard werk, discipline en collectieve geest", aldus Said Chiba, coach van het nationale U17 team. Hij is blij dat het resultaat van de deelname op alle fronten positief was en benadrukte dat deze moet worden benut om de continuïteit van de prestaties te waarborgen. De Atlaswelpen zullen deelnemen aan het WK van 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team