Zoeken

Asma Lmnawar straalt op Times Square (foto)

27 augustus 2023 - 19:00 - Sport

©

In een grootse eerbetoon aan haar bijdrage aan de Arabische muziekwereld heeft Spotify de Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar uitgelicht op de bekende reclameschermen van Times Square in New York. Dit eerbetoon komt nadat Lmnawar werd gekozen om Marokko te vertegenwoordigen als ambassadeur voor het “EQUAL Arabia”-programma in augustus.

Asma Lmnawar toonde haar enthousiasme over deze erkenning en ontving veel steun van haar fans en op sociale media. De keuze van Spotify benadrukt de erkenning van Arabische vrouwelijke artiesten in een wereldwijd programma dat vrouwen wil stimuleren en ondersteunen.

Lees ook: Asma Lmnawar prachtig met kaftan in Amsterdam (foto’s)

Het in maart 2022 gelanceerde "Equal Arabia"-programma op Spotify viert zangeressen en hun artistieke prestaties. Het doel is hen regionaal en wereldwijd de erkenning te geven die ze verdienen.

Lees ook: Asma Lmnawar ontkent huwelijk met Kamerlid

Los daarvan blijft Asma Lmnawar succes oogsten met haar hit "Sid Lghram", die al 32 miljoen keer is bekeken op YouTube. Bovendien staat haar solonummer "Hada Hali Min Baadak" bovenaan de hitlijsten in meerdere landen. Er zijn ook plannen voor een nieuw duet met de Syrische zangeres Assala Nasri, na hun succesvolle eerdere samenwerking.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team