Zoeken

Al Adl Wal Ihssane-leider gearresteerd vanwege seks in auto

2 november 2022 - 11:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van de stad Meknes heeft de fractieleider van de beweging Al Adl Wal Ihsane (Rechtvaardigheid en Liefdadigheid) voor de regio Fez-Meknes gearresteerd. Hij werd betrapt terwijl hij seks had met een gescheiden vrouw.

De arrestatie van de Al Adl Wal Ihsane-leider voor de regio Fez-Meknes vond plaats op maandag in de late namiddag. De gerechtelijke politie van Meknes heeft hem betrapt terwijl hij seks had met een gescheiden vrouw in zijn auto, op een afgelegen plaats in één van de wijken van Meknes, aldus Goud.

Lees ook: Lichaam lid Al Adl wal Ihsane uit rivier gehaald in Kenitra

De twee verdachten zijn onder toezicht van het bevoegde parket in hechtenis genomen, in afwachting dat justitie een besluit neemt over hun lot, afhankelijk van de beschuldigingen die tegen hen zullen worden ingebracht.

Lees ook: Marokko: zoon leider Al Adl wal Ihssane gearresteerd

In september dagvaardde de gerechtelijke politie van Rabat Hassan Bennajeh, een activist en lid van het algemeen secretariaat van de politieke kring van de beweging Al Adl Wal Ihsane. Het Openbaar Ministerie had een klacht tegen hem ingediend met betrekking tot een publicatie uit mei 2022 op zijn voormalige Facebook-account. De post was een reactie op de moord op de Palestijnse journaliste Shereen Abu Aqleh. Hij uitte daarbij scherpe kritiek op de normalisering van de diplomatieke betrekkingen tussen Marokko en Israël.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team