Zoeken

Adel Taarabt te dik om te voetballen

22 oktober 2014 - 12:24 - Sport

©

Marokkaanse international Adel Taarabt mag niet meer spelen vanwege zijn overgewicht. Dat heeft QPR-coach Harry Redknapp tijdens een persconferentie bekend gemaakt.

Behalve een overgewicht van 6 kilo, kreeg de Marokkaanse international nog meer kritiek van zijn coach. Redknapp vindt het bijvoorbeeld onaanvaardbaar dat een speler 100.000 euro per week wordt betaald en toch weigert te trainen.

"Hij is niet gewond. Hij is niet fit. Hij is helaas niet in staat om te voetballen" aldus Redknapp. "Ik kan mensen niet blijven beschermen die meer dan zes kilo overgewicht hebben, 100.000 euro per week verdienen en niet kunnen trainen. Hij is niet in vorm. Hij speelde vorige keer in reserve en ik had sneller dan hem kunnen lopen."

Adel Taarabt is sinds begin dit jaar terug bij QPR na een succesvolle huurperiode bij AC Milan. De speler heeft sinds zijn terugkeer slechts 25 minuten gespeeld.

Het is niet de eerste keer dat de Marokkaanse international gewichtsproblemen heeft. Twee jaar geleden had hij een boete van 20.000 euro moeten betalen aan QPR omdat hij weigerde en dieet te volgen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team