Zoeken

Achraf Hakimi spreekt zich uit over "nieuwe" PSG

29 juli 2023 - 22:00 - Sport

©

In een interview heeft de Marokkaanse rechtsback van PSG, Achraf Hakimi, gesproken over de Japan Tour 2023, het komende seizoen en de komst van de Spaanse coach Luis Enrique bij de Parijse club.

"Het is fijn om weer hier (Japan) te zijn deze zomer. Vorig jaar konden we echt genieten van de mensen hier, we zagen dat de mensen hier veel van voetbal en PSG houden. We hebben veel fans van Paris Saint-Germain ontmoet, en dit jaar zijn ze nog talrijker dan vorig seizoen", zei Achraf Hakimi in een interview met de zender van PSG.

Lees ook: Achraf Hakimi, beste rechtsback ter wereld

De Marokkaanse international belooft dat hij en zijn teamgenoten zullen proberen de fans op de best mogelijke manier te belonen voor hun steun en hen van deze ervaring te laten genieten. Het doel van de Japan Tour 2023 is om zich voor te bereiden op het komende seizoen. "Dat is ons eerste doel. Ons voorbereiden betekent het beste ritme vinden, vooral trainen met de nieuwe spelers, ervoor zorgen dat ze zich aanpassen aan de groep en ook de jongeren die ambitieus zijn", vertelde de 24-jarige Atlas Leeuw.

Lees ook: Achraf Hakimi: Manchester City te snel voor Real Madrid

Sprekend over het komende seizoen dat PSG onder een nieuwe coach start, met name de Spanjaard Luis Enrique, lijkt Hakimi gerust. "Als je een coach bent die van aanvallend voetbal houdt, dan ja, het is een van mijn kenmerken om in de aanval te gaan. Ik ga proberen me zo goed en zo snel mogelijk aan te passen aan de ideeën die de coach wil implementeren. Niet alleen ik, maar het hele team. We zijn op tournee om dat te doen, om ons snel voor te bereiden op de methoden van de coach en ons klaar te maken voor het seizoen dat gaat beginnen. Alles in een korte tijd".

Bladna.nl