Zoeken

Abderraouf vertelt over hulp die hij kreeg van Koning Mohammed VI (video)

27 maart 2018 - 20:40 - Cultuur

©

Abderraouf was begin dit jaar in een ernstige toestand op instructie van Koning Mohammed VI van een kliniek in Casablanca naar het militair ziekenhuis in Rabat overgebracht.

Abderrahim Tounsi vertelde in een interview met Alyaoum24 over de omstandigheden van zijn transfer en bedankte de Koning en alle mensen die hem in het ziekenhuis bezochten.

"Degene die echt voor me heeft gezorgd is Koning Mohammed VI, moge God hem zegenen. Ik was thuis en raakte in coma. Het was alsof ik dood was. Mijn vrouw zag me in deze toestand en bracht me onmiddellijk naar het ziekenhuis. De koning stond erop dat ik deze kliniek zou verlaten en dat ik overgebracht zou worden naar het militaire hospitaal van Rabat. Daar zorgden artsen en specialisten voor me."

Abderraouf dacht dat hij maar 4 of 5 dagen in coma had doorgebracht, maar zijn vrouw vertelde hem dat vijftien dagen in deze toestand bleef.

De cabaretier wil ook het publiek bedanken dat massaal naar het ziekenhuis kwam in de hoop hem te zien. Helaas hadden de artsen instructies gegeven om niemand binnen te laten vanwege zijn gezondheidstoestand.

Bladna.nl