Zoeken

Warme welkom voor Walid Regragui in Dakhla (video)

17 december 2023 - 16:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui werd hartelijk ontvangen door de jeugd van Dakhla tijdens een bezoek aan deze stad in het zuiden van het koninkrijk.

Walid Regragui was in Dakhla om een trainingskamp te leiden voor het behalen van de CAF-Pro licentie. Op woensdag arriveerde Regragui in Dakhla, vergezeld door delegaties van de Marokkaanse voetbalbond FRMF en de Afrikaanse bond CAF. Het doel van zijn bezoek was het leiden van de eerste training voor het behalen van de CAF-Pro licentie in de zuidelijke provincies van Marokko.

Lees ook: Walid Regragui niet blij met prestatie spelers

Bij zijn aankomst werd Regragui verrast door de enthousiaste ontvangst van de lokale jeugd. In een video op sociale media is te zien hoe zijn auto wordt opgewacht door een menigte die hem toejuichte. Sommigen riepen "Dir Niya" naar hem, in aanloop naar de Afrika Cup in Ivoorkust.

Lees ook: Geloof en voetbal: Walid Regragui heeft hartverwarmend gesprek met jonge fan (video)

Aan het trainingskamp namen 25 coaches deel, waaronder zes buitenlandse coaches uit Tunesië, Zambia, Mali, Ethiopië, Egypte en Ivoorkust, voorgedragen door partnerfederaties van de FRMF. Ook Marokkaanse coaches zoals Saïd Chiba, Khalid Fouhami en Hassan Moumen namen deel aan de training.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team