Zoeken

XXL-bod voor Hakim Ziyech

28 april 2024 - 21:30 - Sport

©

De Marokkaanse internationals Hakim Ziyech en Achraf Hakimi zouden in de belangstelling staan van meerdere clubs in Saoedi-Arabië. Na wereldsterren als Cristiano Ronaldo, Riyad Mahrez, Neymar, Yassine Bounou en anderen te hebben aangetrokken, probeert Saoedi-Arabië nu ook Ziyech en Hakimi te strikken.

Jawad El Yamiq, Marokkaanse verdediger van de Saoedische ploeg Al-Wahda, hintte in een interview met de Saoedische krant Al Riyadiya op de mogelijkheid dat zijn landgenoten in de nabije toekomst naar Saoedi-Arabië komen. Volgens hem zijn er clubs die hen voor een aanzienlijk bedrag willen overkopen. Ook de Egyptische international Mohamed Salah, sterspeler van Liverpool, zou in het vizier staan.

Lees ook: Achraf Hakimi haalt Hakim Ziyech in

Drie Saoedische clubs zouden al interesse hebben getoond in Ziyech. In februari zou Al-Shabab de Atlasleeuw een XXL-contract hebben aangeboden ter waarde van 37,5 miljoen euro over tweeënhalf jaar om zich bij hun selectie te voegen. Het is niet de eerste keer dat deze club interesse toont in de Marokkaanse international. Ze probeerden hem al te rekruteren tijdens de transferzomer van 2023, maar de transfer ging niet door vanwege een vermeende mislukte medische keuring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team