Zoeken

Walid Regragui op zoek naar nieuwe spelers

26 april 2024 - 15:00 - Sport

©

Walid Regragui, de bondscoach van Marokko, zet zijn rondreis door de Golfregio voort op zoek naar Marokkaanse spelers die mogelijk deel kunnen uitmaken van de selectie van de Atlas Leeuwen voor de komende kwalificatiewedstrijden voor het WK.

Vergezeld door zijn assistent Rachid Benmahmoud woonde Walid Regragui donderdag de wedstrijd bij tussen Al Wahda en Al Hazm. Doel: de vorm van Munir El Kajoui en Fayçal Fajr, twee spelers die uitkomen in de Emirati competitie, te evalueren.

Lees ook: Walid Regragui roept spelers eerder op dan gepland

Enkele dagen eerder was Walid Regragui al te zien op de tribunes van het King Fahd Stadion om de returnwedstrijd van de halve finale van de Aziatische Champions League tussen Al Hilal en Al Ain te bekijken. De gelegenheid voor hem om de vorm van Yassine Bounou en Sofiane Rahimi, twee steunpilaren van de Marokkaanse selectie, te beoordelen.

De volgende etape voor de Marokkaanse bondscoach is Qatar. Hij zal daar de komende dagen de ontwikkeling van Sofiane Boufal, die sinds de Afrika Cup terug is van een blessure, te volgen.

Lees ook: De subtiele sneer van Fouzi Lekjaâ naar Walid Regragui

Het doel van Walid Regragui is duidelijk: de meest fitte spelers oproepen voor de cruciale confrontaties tegen Zambia en Congo, tijdens de derde en vierde speeldag van de kwalificatie voor het WK 2026, dat plaatsvindt in Canada, de Verenigde Staten en Mexico.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team