Zoeken

Sevilla reageert op incident met En-Nesyri

22 maart 2024 - 17:00 - Sport

©

De voorzitter van Sevilla FC, José María del Nido Carrasco, heeft de geruchten over een incident tussen trainer Quique Sánchez Flores en spits Youssef En-Nesyri de kop in gedrukt.

"Wat er gebeurd is tussen En-Nesyri en Quique is normaal," aldus Del Nido Carrasco in een persverklaring. "Spelers willen altijd spelen, en dat soort frustraties komen vaker voor dan je denkt. Het zijn normale discussies die zich afspelen op trainingen of in de kleedkamer, en die niet verder gaan."

Lees ook: Youssef En-Nesyri haalt uit naar coach na wissel (video)

Tijdens de wedstrijd tegen Celta Vigo wisselde Quique de Marokkaanse international in de tweede helft in voor Lukebakio. En-Nesyri uitte zijn ongenoegen door tegen een koelkast te schoppen. De trainer confronteerde hem met zijn gedrag, waarop En-Nesyri liet blijken dat hij de wissel niet waardeerde.

Carrasco benadrukt dat het incident geen vat op de toekomst mag krijgen en dat het intern opgelost zal worden. Hij benadrukt zijn onvoorwaardelijke steun voor de trainer en zijn staf. "Ik heb 100% vertrouwen in Quique en zijn team," aldus Del Nido Carrasco. Hij herinnert eraan dat het contract van Quique Flores tot het einde van dit seizoen loopt en automatisch verlengd wordt als Sevilla in de top 10 eindigt.

Lees ook: "Vuile Moor", Youssef En-Nesyri beledigd na zijn goals

"Ik ben ervan overtuigd dat we over de beste technische staf beschikken, maar het is nog te vroeg om over de toekomst te praten. De focus ligt nu volledig op de wedstrijd tegen Getafe," aldus Del Nido Carrasco, die spelers en staf oproept om zich te concentreren op de resterende acht wedstrijden om het seizoen in stijl af te sluiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team