Youssef En-Nesyri haalt uit naar coach na wissel (video)

19 maart 2024 - 14:00 - Sport

©

Het leek erop dat Youssef En-Nesyri de perfecte comeback zou maken voor Sevilla. De Marokkaanse spits scoorde in de 18e minuut tegen Celta Vigo, maar werd in de 61e minuut gewisseld door trainer Quique Sanchez Flores. En-Nesyri nam de wissel duidelijk niet in dank af en uitte zijn ongenoegen door tegen een koelkast te schoppen.

De beelden van zijn frustratie gingen al snel viraal op sociale media. Trainer Quique sprak de spits na afloop toe en ook En-Nesyri gaf zijn ongenoegen aan. "Er is niets gebeurd," aldus de aanvaller. "Het was een wissel die ik moeilijk vond, pure frustratie tijdens de wedstrijd. De trainer weet dat ik altijd alles geef voor het team. We stonden 1-0 voor, ik wilde me concentreren op de tweede goal. Dit soort dingen gebeuren. We moeten dit achter ons laten en ons focussen op het winnen van de komende wedstrijden."

Opvallend was dat Quique En-Nesyri ondanks de trainingen die hij de week ervoor miste vanwege lichamelijke klachten, toch in de basis liet starten. "Ik denk dat hij het aankan," zei de trainer nog in de voorbeschouwing. In de tweede helft oordeelde hij echter dat En-Nesyri, ondanks zijn doelpunt in de eerste helft, gewisseld moest worden. De Marokkaanse international werd overigens nog wel tot Man of the Match verkozen.