Oussama El Azzouzi: sterke concurrent voor Sofyan Amrabat

25 april 2024 - 08:00 - Sport

©

Oussama El Azzouzi, Marokkaanse international van Bologna FC, heeft tijdens de wedstrijd tegen AS Roma (3-1) in de 33e speeldag van de Serie A, een doelpunt gescoord en een assist gegeven. Hiermee positioneert hij zich als een serieuze concurrent voor een andere speler van het Marokkaans elftal, Sofyan Amrabat.

El Azzouzi opende de score in de 14e minuut, waarmee hij zijn tweede doelpunt scoorde in 12 gespeelde wedstrijden in de Serie A. De Atlas Leeuw gaf ook de assist voor Bologna’s tweede doelpunt in de 45e minuut.

Helaas moest de Marokkaanse international in de tweede helft geblesseerd het veld verlaten. De lokale sportmedia gaven El Azzouzi een 8,5 voor zijn uitstekende prestatie tijdens de wedstrijd.

Met een Sofyan Amrabat die in vorm is gedaald, wordt Oussama El Azzouzi één van de sleutelspelers van het Marokkaans elftal. Walid Regragui zal op hem rekenen op het middenveld tijdens de wedstrijden in juni tegen Zambia en Congo, in het kader van de kwalificaties voor het WK 2026.