Zoeken

Scarlett Johansson in Tanger voor bruiloft

26 april 2024 - 22:00 - Marokko

©

Tanger was recentelijk het decor van een bijzondere bruiloft waar diverse Amerikaanse beroemdheden samenkwamen. Dit gebeurde ter gelegenheid van het huwelijk van Joe Machota, voormalig acteur en tegenwoordig agent van onder meer de Amerikaans-Deense actrice Scarlett Johansson.

De huwelijksceremonie, die begin april officieel werd voltrokken, was slechts het begin van de festiviteiten. Joe Machota, lid van het bestuur bij CAA, en Michael Russell, hoofdmakelaar bij Douglas Elliman, kozen het pittoreske Marokko uit om hun huwelijk te vieren. De feestelijkheden strekten zich uit over meerdere dagen en vonden plaats in Tanger, een stad die bekend staat om zijn betoverende uitzichten en historische gebouwen.

Lees ook: Scarlett Johansson binnenkort in Marokko

Het feest vond plaats in twee opmerkelijke villa’s: Villa Léon l’Africain en Villa Mabrouka. Beide locaties zijn bekend vanwege hun vorige eigenaren, het beroemde koppel Pierre Bergé en Yves Saint Laurent, en bieden een prachtig uitzicht op de Straat van Gibraltar. De festiviteiten die afgelopen zaterdag werden gehouden, trokken tal van beroemde gasten.

Lees ook: Scarlett Johansson in Marokko voor nieuwe film

Volgens Page Six waren onder de genodigden Scarlett Johansson met haar partner Colin Jost, talkshowpresentatrice Kelly Ripa en haar echtgenoot Mark Consuelos, en Kevin Huvane, de baas van CAA. Ook televisieproducenten Greg Berlanti en Robbie Rogers, voormalig ’SNL’-ster Cecily Strong en haar verloofde John MacGregor van CAA, choreograaf en regisseur Rob Ashford, en Jasper Conran, de creatieve geest achter Villa Mabrouka, waren aanwezig. Verder waren er vooraanstaande figuren uit de wereld van design zoals David Kleinberg, Madison Cox, Frank de Biasi, Jordan Carlyle en Colin King.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team