Zoeken

Zoon Zinedine Zidane op vakantie in Marrakech

20 oktober 2021 - 15:40 - Sport

©

Enzo Zidane, de zoon van de voormalige Franse international Zinedine Zidane, was vorige week in Marokko. Samen met zijn vriendin Karen Gonçalves bracht de speler, die voor Rodez Aveyron Football speelt, onvergetelijke momenten door in Marrakech. Hij deelde een aantal foto’s van zijn verblijf in de Agafay woestijn op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat de Frans-Spaanse speler voet zet in Marokko om te genieten van de toeristische pareltjes die er te vinden zijn. Enzo Zidane werd in oktober 2020 vrij van elke verbintenis, na een minnelijk akkoord met betrekking tot een voortijdige beëindiging van zijn contract met de tweede divisie-club UD Almeria. Er werd toen aangekondigd dat Enzo Zidane in Marokko zou tekenen bij Wydad Casablanca.

Lees ook: Medhi Benatia en Zinedine Zidane samen in Dubai (foto)

Er circuleerde zelfs een video over deze optie, wat tot veel positieve reacties leidde. Maar de onderhandelingen met Said Naciri liepen op niets uit. Met zijn 25 jaar lijkt het er op dat de carrière van Enzo Zidane niet zo succesvol zal zijn als die van zijn vader. Hij werd opgeleid door Real Madrid en kreeg ook de kans om bij hen te spelen, voordat hij zijn eigen weg uitstippelde met korte periodes bij Deportivo Alavés in de Spaanse eerste divisie en in Zwitserland, bij Lausanne Sport. Daarna werd hij een seizoen uitgeleend aan Rayo Majadahonda in de tweede divisie.

Lees ook: Zinedine Zidane op vakantie in Marrakech

Enzo Zidane speelde ook in Portugal met CD Aves, waarna hij in januari 2020 terugkeerde naar Almeria. Hij speelt sinds enkele maanden voor Rodez Aveyron Football en is niet langer geïnteresseerd in een overstap naar Marokko met Wydad Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team