Zoeken

Zoon Robin Van Persie verrast met interesse in Marokkaans elftal

17 november 2023 - 19:00 - Sport

©

De laatste dagen is Shaqueel Van Persie, zoon van de voormalige Nederlandse voetballer Robin Van Persie, veelbesproken op de Marokkaanse sociale media. De jonge aanvaller van Feyenoord heeft zich onlangs geabonneerd op de officiële pagina van het Marokkaans elftal.

Deze actie heeft veel positieve reacties opgeleverd. Op sociale media wordt nu al gespeculeerd over een mogelijke oproep voor Shaqueel Van Persie om zich bij de Atlas Leeuwen te voegen. Als zoon van Robin en de Marokkaanse Bouchra Van Persie komt Shaqueel in aanmerking om zowel voor Nederland als voor Marokko te spelen.

Lees ook: Van Persie ontmoette Badr Hari in Marokko: "Heel rustig en lief met zijn kinderen"

De jonge aanvaller van het U-17 team werd niet geselecteerd voor de laatste wedstrijden van het Nederlandse elftal, wat zijn aandacht zou hebben verlegd naar het Marokkaans elftal, dat momenteel deelneemt aan het WK voetbal U17, in tegenstelling tot het Nederlands elftal.

Lees ook: Marokkaanse Bouchra is knapste voetballersvrouw in Engeland

Dankzij de uitstekende prestaties van het Marokkaans elftal in de afgelopen twee jaar geven steeds meer binationale spelers de voorkeur aan Marokko, een keuze die Shaqueel Van Persie mogelijk ook zal maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team