Zoeken

Drie zelfmoorden in week tijd in noorden van Marokko

21 februari 2021 - 14:00 - Marokko

©

In de loop van de week werden drie zelfmoorden gemeld in Tanger en Larache, in het noorden van Marokko. Een jonge man en een tienermeisje hingen zichzelf op. Het derde slachtoffer sneed zijn polsen door.

Het meisje van 16 jaar maakte afgelopen zondag een einde aan haar leven door zich in het huis van haar ouders op te hangen in de wijk Ben Saleh, in Bir Chifa, Tanger. Aujourd’hui le Maroc bericht dat haar ouders rond 15 uur haar levenloos lichaam aantroffen. De politie werd gewaarschuwd en het lichaam van het jonge slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor autopsie.

In Larache pleegde een jongeman op dezelfde manier zelfmoord. Hij hing zichzelf op aan een boom in een bos bij Madchar Krimda in de plattelandsgemeente Sahel. Ook hier werd een forensisch onderzoek door het parket bevolen.

Het derde slachtoffer werkte als schrijnwerker in Tanger. Hij sneed zijn polsen door. Voorlopig is er nog niets bekend over de reden die tot deze wanhoopsdaad leidde. Een autopsie zal de zelfmoord moeten bevestigen.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team