Zoeken

Yahya Attiat-allah op weg naar Spanje?

22 juni 2023 - 22:00 - Sport

©

Na zijn mislukte transfer naar het Franse Montpellier tijdens de winterstop, vanwege het hoge transferbedrag dat door de voorzitter van Wydad Casablanca werd geëist, zou Yahya Attiat-allah binnenkort naar Spanje kunnen vertrekken.

Het is voorlopig slechts een gerucht, maar de interesse van Real Betis in de Marokkaanse speler is heel reëel. De Verdiblancos, die niet tevreden zijn met het duo Juan Miranda en Abner Vinicius, hebben veel interesse voor de Marokkaanse international.

Lees ook: Yahya Attiat-Allah overstelpt met verzoeken

Volgens Estadio Deportivo gaat de aandacht van beide clubs steeds meer uit naar Yahya Attiat-allah. De 28-jarige Atlas Leeuw leverde een opmerkelijke prestatie tijdens het WK-2022 in Qatar met het Marokkaans elftal, waaronder een assist die Youssef En-nesyri hielp tegen Portugal te scoren.

Lees ook: Waarde Yahya Attiat-Allah stijgt, nieuwe club in zicht

Yahya Attiat-allah is momenteel onder contract bij Wydad Casablanca. Het bedrag dat de club vraagt voor zijn transfer is niet bekend, evenals de bereidheid van Real Betis om dit bedrag op tafel te leggen. Afgelopen winter werd een bedrag van één miljoen euro genoemd, wat binnen het budget van de Spaanse club ligt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team