Zoeken

WK 2030 in Marokko "in gevaar"? Het antwoord van Luis Figo

25 maart 2024 - 12:00 - Sport

©

De Portugese oud-international en ambassadeur van het WK 2030, Luis Figo, is van mening dat de gezamenlijke kandidatuur van Marokko, Spanje en Portugal niet in gevaar is door de recente huiszoekingen bij de Spaanse voetbalbond.

"Ik denk niet dat onze kandidatuur in gevaar is," stelde Figo tijdens een persconferentie in aanloop naar de Corazón Classic Match tussen Real Madrid-legendes en een "Vintage" Porto-team. "Maandag hebben we in Lissabon ons dossier en alle bijbehorende zaken gepresenteerd. De huiszoekingen vonden pas later plaats. We hopen dat de kalmte snel terugkeert en dat we door kunnen gaan met de normale gang van zaken."

Lees ook: WK-2030 in Marokko in gevaar door Spanje

Figo toonde zich verheugd om zijn oude ploeggenoten weer te zien en de waardering van de fans te ervaren in het Santiago Bernabéu stadion, dat hij beschouwt als een van de beste ter wereld. De Portugees sprak zich ook uit over de komst van Kylian Mbappé naar Real Madrid, van wie hij overtuigd is dat hij een waardevolle toevoeging is aan de club. Figo sloot af met de stelling dat Real Madrid de meest prestigieuze club ter wereld is en dat ze dit seizoen La Liga zullen winnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team