Zoeken

WK 2022: celeb’s feliciteren Marokko massaal

4 december 2022 - 08:00 - Sport

©

De berichten waarin de Atlas Leeuwen worden gefeliciteerd voor hun kwalificatie voor de 8e finale van het WK in Qatar, stromen sinds donderdagavond binnen. Ook veel celeb’s hebben berichten of video’s op social media gedeeld waarin ze hun vreugde uiten.

"Trots, emoties, immense vreugde! Proficiat aan onze Atlas Leeuwen," schreef komiek Gad Elmaleh. De Egyptische actrice en danseres Fifi Abdou bedankte de Marokkaanse spelers omdat ze "de hele Arabische wereld hebben geëerd. Ik hou heel veel van jullie."

Lees ook: Spelers met dubbele nationaliteit kracht van Marokko

Ook de zanger Faudel uitte zijn vreugde in een story op Instagram. "Gefeliciteerd! Het is geweldig om een team uit de Maghreb te zien winnen." Cheb Khaled deelde eveneens een bericht waarin hij de Atlas Leeuwen feliciteert. "Felicitaties aan alle Marokkanen vandaag. Ik deel deze vreugde met alle Arabische naties. Ik wens jullie nog meer succes insjallah," aldus de zanger.

Lees ook: Arabische landen steunen Marokko op WK-2022

Het is de eerste keer in 36 jaar dat Marokko de 8e finale haalt op een WK. Deze prestatie heeft niemand onverschillig gelaten. Komiek en acteur Jamel Debbouze deelde een foto om de overwinning van de Atlas Leeuwen te vieren. Ook French Montana, Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst, deelde een story waarin hij zijn bewondering voor zijn land uitsprak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team