Zoeken

Wereld-Marokkaan vermoordt moeder in Casablanca

3 december 2023 - 21:00 - Marokko

©

Een schokkend familiedrama heeft zich afgespeeld in Casablanca, waar een 42-jarige Marokkaanse man, woonachtig in Brazilië, zijn moeder en echtgenote met een mes om het leven heeft gebracht. Dit tragische incident vond plaats in de wijk Hay Mohammadi en heeft de gemeenschap diep geraakt.

De man was onlangs teruggekeerd uit Brazilië om zich in Hay Mohammadi, samen met zijn moeder en echtgenote te vestigen. Vier maanden na zijn terugkeer sloeg het noodlot toe. Volgens Assabah werden de lichamen van zijn moeder en echtgenote ontdekt door de broer van de echtgenote, die naar het huis ging nadat herhaalde telefoontjes naar zijn zus onbeantwoord bleven.

Lees ook: Man vermoordt vader om ruzie over kip in Marokko

Na de ontdekking waarschuwde de broer de politie die ter plaatse kwam. Bij het zien van de politie deed de vermeende dader een zelfmoordpoging door uit het raam van zijn appartement te springen. Deze poging mislukte. Hij viel op een geparkeerde auto, raakte gewond en werd onder zware bewaking naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Marokko: man vermoordt vader over pakje sigaretten

De lichamen van de slachtoffers zijn overgebracht naar het lokale mortuarium. Een autopsie zal worden uitgevoerd als onderdeel van het onderzoek dat door de bevoegde autoriteiten is ingesteld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team