Zoeken

Vrouw verliest oordopjes in Spanje en vindt ze in Marokko

6 februari 2022 - 12:20 - Marokko

©

Een Colombiaanse vrouw die in Spanje op vakantie was, zag haar oordopjes gestolen worden en vond ze vervolgens terug in Marokko. De anekdote, die ze op Twitter deelde, ging viraal op internet.

Dayhana, een Colombiaanse, legde in een tweet uit dat haar oordopjes werden gestolen terwijl ze op vakantie was in Spanje. Toen zij terugkeerde naar Itagua, Colombia, ontdekte zij dat de oordopjes zich in Marokko bevonden, aldus El Confidencial.

Lees ook: Apple 15 keer rijker dan Marokko

De Apple oordopjes werd gevonden dankzij het tracking-systeem van het Amerikaanse merk, waarmee mensen op elk moment de locatie van hun apparaten (smartphone, tablet, koptelefoon, enz.) kunnen weten. "Het mooie is dat mijn oordopjes de droom om Colombia voorgoed te verlaten hebben waargemaakt”, schreef de jonge vrouw

Het verhaal is snel verspreid op Twitter, met meer dan 95.000 likes, bijna 3500 retweets en meer dan 500 reacties. Sommige internetgebruikers hebben gemeld dat zij ook een dergelijke situatie hebben meegemaakt. Dit is het geval met de Spanjaard Gatomur die in oktober vorig jaar een iPhone verloor en die in Senegal terugvond.

Lees ook: Marokko: gehandicapte Khawla vindt fiets terug dankzij sociale media (video)

Andere internetgebruikers, zoals Loren, hebben meer geluk gehad. Zij vertelde hoe zij haar mobiele telefoon in Venetië in een gondel had vergeten en dat zij hem in Capri kon terugvinden. Sommige sociale media dreven de spot met Dayhana, die niet naliet ironisch te reageren: "Ik vind Twitter leuk omdat iedereen om mijn ongeluk lacht".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team