Marokko verslaat Chili in Barcelona (video)

24 september 2022 - 12:00 - Sport

©

De Atlas Leeuwen hebben vrijdagavond een oefenduel voor het WK-2022 tegen Chili gewonnen. De wedstrijd vond plaats in het Estadi Cornellà-El Prat, in Cornellà de Llobregat in Barcelona.

Het Marokkaans elftal, dat een groot publiek aantrok, won met 2-0. Een mooie prestatie voor Walid Regragui, die vrijdagavond zijn allereerste wedstrijd als bondscoach van Marokko speelde.

Soufiane Boufal, die op de FIFA-lijst staat van de vijf in het oog te houden Marokkaanse internationals op het WK-2022, opende de score in de 65ᵉ minuut met een strafschop.

Het tweede doelpunt van Marokko werd in de 78ᵉ minuut door Abdelhamid Sabiri gescoord, die de Chileense keeper Brayan Cortés verraste met een harde trap.

De Atlas Leeuwen spelen op dinsdag 27 september een tweede oefenduel tegen Paraguay in het Spaanse Sevilla.