Voetbal: Jong Marokko verslaat Mexico en mag naar de finale

5 juni 2015 - 22:09 - Sport

©

Marokko heeft vrijdagnamiddag een knappe wedstrijd gespeeld tegen Mexico in het Franse Toulon. De jonge Atlasleeuwen versloegen hun tegenstander met 2-1 en mogen naar de finale.

Mexico opende de score in de 25e minuut dankzij een doelpunt van Perez. Enkele minuten later egaliseerde Benoun voor Marokko, maar het doelpunt werd geweigerd wegens buitenspel.

Slechts enkele minuten na de rust werd Benoun van het veld gestuurd na een tweede gele kaart. Met tien spelers wisten de jonge Atlas Leeuwen toch twee doelpunten te maken en de overwinning binnen te halen.

Marokko won eerder in het toernooi tegen China met 3-0 en speelde gelijk tegen Ivoorkust 0-0. Jong Marokko speelt zondag de finale van het jeugdtoernooi tegen Frankrijk in Toulon.