Uitslag wedstrijd Equatoriaal-Guinea - Marokko 1-0

15 november 2015 - 18:08 - Sport

©

Marokko heeft zondagnamiddag de wedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap in Rusland verloren.

Het Marokkaans elftal was onherkenbaar en speelde in de eerste helft een heel zwak spel tegen Nzalang Nacional. Igor Engonga opende de score in de 13e minuut!

Pas in de 30e minuut schoten de Atlas Leeuwen wakker. Youssef El Arabi scoorde in de 36e minuut maar het doelpunt werd geweigerd wegens een buitenspel.

In de tweede helft waren de Marokkanen veel actiever op het veld terwijl de tegenstander duidelijk vermoeid was. Marokko hield de bal zolang mogelijk in eigen kamp om een zich een kwalificatie te verzekeren.

De wedstrijd eindigde op een score van 1-0 voor Equatoriaal-Guinea. Ondanks deze nederlaag is Marokko gekwalificeerd voor de volgende ronde.