Zoeken

Voetbal: Marokkaanse elftal onder 20 treft Algerije

4 december 2020 - 21:06 - Sport

©

De Marokkaanse nationale selectie van onder 20 speelt op 18 december in de Tunesische hoofdstad Tunis, een kwalificatiewedstrijd tegen Algerije voor de deelname aan de Afrika Cup 2021. Naast de tweestrijd met het buurland zullen de jonge Marokkaanse voetballers het opnemen tegen hun leeftijdsgenoten uit Tunesië, Libië en Egypte.

De technisch directeur van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), Osian Roberts, heeft hoge verwachtingen van het kwalificatietoernooi dat tussen 15 en 27 december wordt gehouden. De eerste wedstrijd speelt Marokko op 18 december tegen Algerije in het El Menzah-stadion in Tunis, meldt Al Massae.

De daaropvolgende wedstrijden zijn op 21 december tegen Tunesië, op 24 december tegen Libië en op 27 december tegen Egypte gepland. De landen die als eerste twee eindigen in deze kwalificatiepoule, plaatsen zich voor de eindronde van de Afrika Cup onder 20, die tussen 14 februari en 4 maart wordt gehouden in Mauritanië.

Onder de geselecteerde scheidsrechters voor het eindtoernooi komen er vijf uit Marokko. Het zijn Jalal Jaid en Bouchra Kerkoubi, Hicham Ait Abbou, Hamza Naciri en Fatiha El Jarmouni.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team