Zoeken

Koeweiti in Marokko gearresteerd na dood jonge vrouw

22 april 2024 - 19:00 - Marokko

©

Een Koeweitse man is in Marokko gearresteerd in verband met de dood van een 20-jarige vrouw. De vrouw viel in een zwembad van een villa in Marrakech en overleed later aan haar verwondingen.

In totaal zijn elf mensen aangeklaagd in de zaak, waarvan de Koeweiti de enige is die in hechtenis zit. Hij wordt verdacht van aanranding van een minderjarige, corruptie en drugsbezit en -gebruik. E

Lees ook: Jonge vrouw vermoord na wilde avond in toeristencomplex Marrakech

Een Marokkaanse vrouw die werkzaam was in het toeristencomplex waar de villa zich bevindt, is ook gearresteerd. Zij wordt ervan beschuldigd een plaats van prostitutie te hebben ingericht.

De negen andere verdachten, zes Koeweitse mannen en drie jonge vrouwen (waarvan één minderjarig), zijn onder gerechtelijk toezicht geplaatst.

Het lichaam van het slachtoffer is aan haar familie overhandigd en de begrafenis heeft plaatsgevonden. Er zijn nadere analyses gevraagd om de resultaten van de autopsie te bevestigen.

Lees ook: Mysterieuze dood vrouw in Marrakech, twee Koeweiti’s gearresteerd

De Koninklijke Gendarmerie gingen enkele dagen geleden naar de villa "N. Nakhil" in Marrakech om de dood van de jonge vrouw te onderzoeken. Twee Koweitse mannen die het slachtoffer na haar val naar een privékliniek hadden gebracht, werden daarop gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team