Zoeken

Vermiste Saoediër duikt op in Marokko

12 mei 2022 - 19:40 - Marokko

©

Een Saoedische man die als vermist was opgegeven, is teruggevonden in Mohammedia. Hij was al enkele maanden vermist, nadat hij zijn paspoort en andere officiële documenten was kwijtgeraakt.

Fahd Al Jashoumi kwam vorig jaar naar Marokko waar hij zijn paspoort, zijn andere officiële documenten die zijn identiteit kunnen aantonen en zijn geld verloor. De 30-jarige werd sindsdien vermist. De ambassade van Saoedi-Arabië in Marrakech had een vermissingsbericht uitgegeven om hem terug te kunnen vinden.

Lees ook: Vermiste vrouw en zoon in Agadir teruggevonden

De actie heeft zijn vruchten afgeworpen, de man uit de regio van Al Baha dook op in een video die door een Marokkaan werd opgenomen. "Ik ben sinds november 2021 gestrand in Marokko," zegt Fahd daarin. De ambassade van zijn land is er in geslaagd om hem op te sporen in de Marokkaanse havenstad Mohammedia en heeft vervolgens contact opgenomen met zijn familie in Al Baha.

Lees ook: Nabil en vriendin al week vermist in Frankrijk

Op dit moment zijn er officiële procedures aan de gang om Fahd te helpen bij zijn terugkeer naar Saoedi-Arabië, waar zijn familie op hem wacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team