Zoeken

Verkrachter in Marokko bewerkt vrouw met scheermes zodat ze niet zou hertrouwen

10 november 2014 - 21:23 - Marokko

©

Een man heeft het gezicht en lichaam van zijn jonge vrouw met een scheermes bewerkt omdat zij hem wilde verlaten. Hij wilde zich ervan verzekeren dat "niemand nog met haar zou willen trouwen".

De jonge vrouw was in januari onder dwang met hem getrouwd nadat hij haar had verkracht. Volgens het bekende artikel 475 hoefde een verkrachter namelijk niet naar de gevangenis als hij met zijn slachtoffer trouwde.

De man viel het jonge slachtoffer afgelopen weekend midden in de nacht aan volgens Al Akhbar. De jonge vrouw verstopte zich al enkele dagen bij haar ouders toen haar man besloot om haar terug te halen. Toen ze weigerde met hem mee te gaan viel hij haar aan met een scheermes.

Het slachtoffer werd in het ziekenhuis Ibn Tofail in Marrakech opgenomen met ernstige verwondingen over heel haar lichaam. Zij kreeg ruim 30 hechtingen in het gezicht.

De aanvaller is een bekende van de politie. Hij werd herhaaldelijk veroordeeld tot gevangenisstraffen voor drugshandel. Hij had net zes maanden in de cel doorgebracht voor zijn deelname aan de ontsnapping van jonge criminelen uit een jeugdgevangenis.

Bladna.nl