Zoeken

Vahid Halilhodzic contacteert beste Marokkaanse internationals

6 augustus 2020 - 12:51 - Sport

©

Vahid Halihodzic heeft de beste Marokkaanse internationals die in het Europees kampioenschap spelen gecontacteerd om hen te feliciteren en aan te moedigen.

Al Massae bericht dat de bondscoach aan de spelers die dit seizoen uitblonken op het veld met hun clubs, een bericht heeft gestuurd.

De Bosniër feliciteerde onder meer Mounir El Mhammedi, doelman van CF Malaga, die net de prijs "Zamora" van beste keeper van het seizoen heeft ontvangen.

Ook Sofyan Amrabat kreeg een bericht van Halilhodzic. Amrabat werd tot beste speler van Hellas Verona in de Italiaanse Serie A verkozen. De jonge Atlas Leeuw is ook genomineerd voor de titel van beste speler van het Italiaans kampioenschap, samen met Cristiano Ronaldo en Romelo Lukaku.

Achraf Hakimi, die eerder dit jaar trouwde en papa werd, werd ook door de bondscoach gecontacteerd en gefeliciteerd voor zijn vertrek naar Inter Milan.

Youssef El Arabi is de laatste speler die een bericht kreeg voor zijn uitstekend seizoen bij Olympiakos en zijn verkiezing tot beste speler van het Grieks kampioenschap.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team