Zoeken

Unai Simón reageert op Yassine Bounou’s WK-onthullingen (video)

19 juni 2023 - 19:00 - Sport

©

De Spaanse doelman Unai Simón heeft zaterdag gereageerd op de recente onthullingen van de Marokkaanse keeper Yassine Bounou over hun gesprek net voor de strafschoppenserie in de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

"Hij heeft de waarheid verteld... Ik vertrouw Bono omdat we elkaar kennen uit de Liga, we hebben elkaar een paar keer buiten het voetbal ontmoet... Ik zei tegen hem: ’hé, luister, ik ken je, ik hoef het je niet te vertellen, maar ik laat dit hier liggen. Raak het alsjeblieft niet aan. Maar ik denk ook dat het voor ons, keepers, niet nieuw is om aanvallers te bestuderen", vertelde de keeper van Atletico Madrid aan Marca.

Lees ook: Hoe Yassine Bounou de Spaanse keeper om de tuin leidde in Qatar (video)

"Ik weet zeker dat Bono niet naar het papier heeft gekeken. Maar... natuurlijk. Uiteindelijk, of hij het papier nu wel of niet had, ik denk dat Bono wist dat ik de Marokkaanse aanvallers had bestudeerd. Wat er gebeurt, is dat mensen me nu willen beschuldigen van ons nederlaag op het wereldkampioenschap vanwege dit... Ik heb een zuiver geweten. Wanneer ik Bono ontmoet, zal ik met hem praten," aldus Unai Simón lachend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team