Zoeken

Uitslag wedstrijd: Marokko verliest met 0-1 van Gambia

12 juni 2019 - 21:14 - Sport

©

Het Marokkaans elftal heeft deze namiddag een oefenduel tegen Gambia in het Grote Stadion van Marrakech met 0-1 verloren.

Weinige supporters waren in het stadion aanwezig. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 27e minuut door Musa Barrow gemaakt.

De Atlas Leeuwen deden meerdere pogingen om de score gelijk te trekken, zonder succes. Een strafschop van Faycal Fajr in de 90e minuut leverde ook niets op.

De uitslag van deze oefenwedstrijd is een slecht voorteken voor het Marokkaans elftal dat op 16 juni in hetzelfde stadion een tweede oefenduel tegen Zambia speelt als voorbereiding op de Afrika Cup 2019. Of bondscoach Hervé Renard na deze nederlaag veranderingen plant voor de wedstrijd tegen Zambia is nog niet bekend.

Voor Marokko wordt de Afrika Cup in Egypte deze maand een moeilijke missie. De Atlas Leeuwen zullen tegen Zuid-Afrika, Namibië en Ivoorkust spelen.