Zoeken

Turkse Espressolab breidt uit in Marokko

22 oktober 2023 - 17:03 - Economie

©

De Turkse koffieketen Espressolab groeit. In Marokko heeft het zijn tiende verkooppunt geopend. De keten vestigde zich voor het eerst in het koninkrijk in januari 2021.

Espressolab heeft een nieuwe winkel geopend in Taghazout, een trendy badplaats in het zuiden van Marokko, waarmee het aantal verkooppunten in het koninkrijk op tien komt. Het is ook het tweede distributiepunt onder het Espressolab-merk in de regio Agadir, na de opening in augustus 2022 van die in de jachthaven van Agadir, meldt Challenge.

Lees ook: Koffie wordt luxeproduct in Marokko

In januari 2021 opende Espressolab zijn eerste Marokkaanse verkooppunt in de chique winkelstraat Urban Square in de wijk Racine in Casablanca. De Turkse keten biedt premium koffie aan redelijke prijzen, een gevarieerd menu (inclusief salades, gourmet sandwiches en gebak). Het is ook een koffiebrander en koffiedistributeur.

Lees ook: Turkse Boost Coffee ziet kansen in Marokko

Espressolab werd in 2014 aan de Bilgi Universiteit van Istanbul gelanceerd en is nu aanwezig in verschillende landen, waaronder Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië, Duitsland en Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team