Zoeken

Terugkeer Royal Air Maroc in Algiers opnieuw uitgesteld

28 juli 2023 - 23:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc zal niet volgens planning naar Algiers terugkeren op 2 september. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij heeft de datum opnieuw uitgesteld.

Oorspronkelijk gepland voor 2 september 2023, is de terugkeer van Royal Air Maroc op de luchthaven van Algiers uitgesteld tot 30 oktober. Onder voorbehoud van verdere wijzigingen, zal de luchtvaartmaatschappij vanaf die datum opnieuw vier keer per week tussen Casablanca-Mohammed V en de luchthaven van Algiers-Houari Boumediene vliegen, volgens AeroRoutes. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 737-800 die plaats biedt aan 12 passagiers in Business Class en 147 in Economy.

Lees ook: Vliegtuig maakt noodlanding in Algiers nadat Marokkaanse vrouw onwel wordt

De vluchten vanuit Casablanca zijn gepland op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag om 9.55 uur, met aankomst om 11.50 uur. De terugvluchten vertrekken vanuit Algerije om 13.05 uur om te landen om 15.05 uur. Tickets reserveren kan voorlopig niet.

Lees ook: Royal Air Maroc plant vluchten tussen Casablanca en Algiers

Algerije sloot op 22 september 2021 zijn luchtruim voor Marokkaanse civiele en militaire vliegtuigen en die met een Marokkaans registratienummer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team