Zoeken

Tanger: illegale kraampjes en terrassen verdwijnen

22 april 2024 - 22:00 - Marokko

©

In Tanger is een grootschalige operatie gestart om de openbare ruimte die illegaal bezet is, vrij te maken. De diensten van de lokale autoriteit van het zevende administratieve bijkantoor van het stedelijk district Boukhalef zijn verantwoordelijk voor de operatie.

De lokale autoriteit richten zich op straatverkopers, winkeleigenaren, cafés en restaurants die illegaal de ruimtes op de openbare weg bezetten. Deze campagne om de openbare ruimte vrij te maken werpt al vruchten af. Goederen die zonder vergunning op straat worden tentoongesteld, karren getrokken door dieren die bestemd zijn voor de verkoop van groenten en fruit en die de doorstroming verstoren, met name op rotondes of smalle doorgangen, en tafels en stoelen van cafés en restaurants werden in beslag genomen.

Lees ook: Sloopgolf bereikt Nador

De campagne wordt toegejuicht door de bewoners van de wijk Msanana en omgeving. Zij uiten hun tevredenheid en hopen dat dit een afschrikwekkend effect zal hebben op degenen die zonder vergunning gebruik maken van trottoirs en straten. De verwachting is dat de campagne de komende weken zal worden voortgezet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team