Zoeken

Veel steun voor door kanker getroffen vrouw Hatim Ammor

16 september 2019 - 12:50 - Cultuur

©

Tientallen Marokkaanse celebrities hebben hun steun betuigd aan de vrouw van Hatim Ammor. Hind Tazi maakte vorige week bekend dat ze kanker heeft.

Honderdduizenden Marokkanen lieten ook berichten op sociale media om de jonge moeder van twee kinderen te steunen.

Hind Tazi deelde een foto met de zanger, waarop ze kaal is als gevolg van de chemotherapie behandeling die ze ondergaat. Bij de foto schreef de jonge vrouw: "Ik heb kanker, en dan? God zij dank heb ik nog de wil, positieve energie en mijn glimlach. Dank aan mijn man, mijn familie en mijn vrienden voor hun steun. Ik hou van jullie."

Hatim Ammor en Hind Tazi zijn sinds 2010 getrouwd en zijn altijd heel discreet gebleven over hun relatie en hun huwelijk. Op sociale media kreeg de foto in enkele dagen tijd ruim 500.000 likes en 25.000 reacties, ook van Marokkaanse celebrities zoals muziekproducer RedOne en zijn vrouw, voetballer Aziz Bouhaddouz en de presentatrice Bouchra Dou.

Dounia Batma en Saad Lamjarred wensten eveneens een snel herstel aan de jonge vrouw. "Mijn zus, Hind, ik weet hoe sterk je bent. Je zult beter worden inchallah", schreef Lamjarred.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team