Zoeken

Marokkaanse humorist Rachid Rafiq flink in de problemen

18 september 2019 - 18:50 - Cultuur

©

De Marokkaanse humorist Rachid Rafiq wordt van verkrachting met een zwangerschap als gevolg verdacht. Het vermeende slachtoffer eist dat hij zijn zoon erkent.

Akhbarona bericht dat 25-jarige moeder tien maanden geleden van een gezond jongetje beviel na op 9 februari 2018 door Rachid Rafiq te zijn misbruikt.

Het slachtoffer stelt tijdens een avondje van de groep "Humouraji" in Marrakech door de cabaretier te zijn verkracht. Rafiq zou toen dronken zijn geweest en haar hebben gedwongen om met hem te slapen, met een zwangerschap en de geboorte van haar baby als gevolg.

De jonge vrouw werd door haar familie verworpen en vraagt sinds de geboorte aan de humorist om haar te helpen het kind op te voeden, wat Rafiq weigert.

Volgens de jonge moeder wil de humorist het kind ook niet erkennen omdat hij getrouwd is. De moeder van Rafiq, die op de hoogte is van de hele situatie, had zelfs aan de jonge vrouw voorgesteld om een abortus te regelen. Na meerdere pogingen om een akkoord te vinden heeft de jonge vrouw besloten om de cabaretier voor de rechter te slepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team