Zoeken

Spanje wil speler van Marokko stelen

8 juli 2024 - 23:50 - Sport

©

De Spaanse voetbalbond probeert het Marokkaanse toptalent Adam Aznou te overtuigen om voor Spanje te kiezen. De 17-jarige vleugelspeler van Bayern München is diep teleurgesteld dat hij niet is geselecteerd door Marokko voor de Olympische Spelen in Parijs.

Adam Aznou keek uit naar een deelname aan de Olympische Spelen, maar bondscoach Tarik Sektioui passeerde hem. Bronnen dichtbij de speler melden dat hij zeer teleurgesteld is over deze beslissing.

Lees ook: Atlas Leeuwen: Adam Aznou overweegt verandering sportnationaliteit

De Spaanse voetbalbond (RFAF) ziet hierin een kans om Aznou voor Spanje te winnen. Ze nodigden de speler en zijn ouders uit voor de kwartfinale van het EK tussen Spanje en Duitsland, die Spanje met 2-1 won.

Het is de tweede keer dat Adam Aznou een belangrijk toernooi met Marokko misloopt. Vorig jaar werd hij ook niet geselecteerd voor het WK onder 17. Deze nieuwe teleurstelling zorgt voor veel vragen, aangezien Adam Aznou in topvorm verkeert en dit seizoen uitstekend presteert bij zijn club.

Lees ook: Adam Aznou verwijdert bericht over keuze voor Marokko, FRMF geeft niet op

Adam Aznou, die zijn opleiding genoot bij de jeugdopleiding van Barcelona, verhuisde in 2022 naar Bayern München. Dit jaar tekende hij zijn eerste profcontract bij de Duitse club, dat loopt tot juni 2027.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team