Zoeken

Spanje: Mauritaniër opgepakt voor moord op Marokkaanse vrouw (video)

13 oktober 2018 - 18:40 - Marokko

©

Een Mauritaniër die ervan wordt verdacht een Marokkaanse vrouw te hebben vermoord, is eerder deze week door de politie op de luchthaven van Madrid gearresteerd.

De 30-jarige verdachte wilde naar Mauritanië vluchten. Hij had eind september de vermissing van zijn vriendin bij de politie gemeld. De Marokkaanse vrouw verbleef illegaal in Spanje. Twee dagen voor de melding had de politie het lichaam van een vrouw gevonden bij een stortplaats in Almeria. Er werd echter niet onmiddellijk een verband gelegd tussen de twee zaken.

De verklaringen van K.K. waren echter tegenstrijdig waardoor de politie besloot hem in het oog te houden. De man weigerde onder meer het adres te geven waar hij met het slachtoffer woonde omdat hij er naar eigen zeggen nog maar enkele weken woonde. Hij stelde ook dat hij zijn auto had verkocht, wat niet waar was. De politie vond zowel in de woning als in de auto bewijzen van zijn betrokkenheid bij de moord.

Op vrijdag 5 oktober werd de jongeman uiteindelijk op de luchthaven van Madrid gearresteerd. Hij had een vlucht naar Mauritanië met een tussenstop in Casablanca geboekt. Hij werd aangeklaagd voor moord en valse aangifte. De politie verdenkt hem er tevens van het slachtoffer tot prostitutie te hebben gedwongen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team