Zoeken

Spanje : Marokkaan krijgt 48 jaar cel voor verkrachting

12 november 2011 - 15:00 - Marokko

©

Een 31-jarige Marokkaan werd in Spanje veroordeeld tot 48 jaar gevangenisstraf wegens het aanranden van twee vrouwen en poging tot verkrachting op drie andere vrouwen in 2009 in Valencia, nadat hij hen geslagen en beroofd had.

De man, die in hechtenis zit sinds augustus 2009, in afwachting van rechtspraak door het Hooggerechtshof van Valencia, werd veroordeeld tot het betalen van 10 tot 20.000 euro voor morele schade, seksueel geweld, het toebrengen van slagen en verwondingen en diefstal.

Zijn eerste slachtoffer, een meisje van 19, heeft hij op 20 juni 2009 aangerand en beroofd omdat zij weigerde hem te kussen.

Op 15 juli van datzelfde jaar werd een andere een jonge vrouw, die op het punt stond haar appartementsgebouw binnen te gaan in Valencia, aangerand door de verdachte. Zij sloeg in paniek en slaagde erin te ontsnappen en de buren te verwittigen.

Een maand later verkrachtte en beroofde de man een derde vrouw in de lobby van haar verblijfplaats in Valencia, vooraleer hij zich minder dan een week later vergreep aan zijn vierde slachtoffer, die hij probeerde te verkrachten in een liftschacht.

Op 29 augustus 2009 werd hij uiteindelijk aangehouden, nadat hij een poging deed een jong meisje te verkrachten, die erin slaagde zich los te wringen en te vluchten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team