Zoeken

Sofyan Amrabat: sportieve vakantie in zonnige Marrakech (video)

2 juli 2024 - 19:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Sofyan Amrabat geniet van zijn vakantie in Marrakech, maar blijft ook hard trainen om fit te blijven voor het komende seizoen.

Op sociale media is een video verschenen waarin de voetballer door de straten van de stad rent bij een temperatuur van 33 graden. Voorbijgangers maken van de gelegenheid gebruik om met hem op de foto te gaan. In een andere video wordt Sofyan Amrabat omringd door kinderen die hem proberen na te doen.

Lees ook: Sofyan Amrabat steeds dichter bij Galatasaray

Online wordt positief gereageerd op de video’s. Veel mensen vinden het goed dat Marokkaanse beroemdheden hun vakantie in eigen land doorbrengen, omdat dit bijdraagt aan de promotie van het land en de ontwikkeling van het toerisme. Het wordt ook gezien als een manier voor Marokkanen in het buitenland om hun band met hun vaderland te tonen.

Ondanks zijn sterke prestaties aan het einde van het seizoen, lijkt Manchester United afscheid te willen nemen van Amrabat. De huurovereenkomst met Fiorentina is in juni afgelopen, waardoor de 27-jarige middenvelder op zoek moet naar een nieuwe club of terug moet keren naar de Italiaanse competitie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team