Zoeken

Sofyan Amrabat op radar 4 Europese topclubs

12 februari 2023 - 18:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat wekt de belangstelling van verschillende grote Europese clubs. Hij zou tijdens de volgende transferperiode afscheid kunnen nemen van Fiorentina, na zijn mislukte transfer naar FC Barcelona tijdens de wintermercato.

Amrabat probeerde tevergeefs om naar Barcelona te vertrekken in januari, maar Fiorentina was niet bereid om de Marokkaanse belofte midden in het seizoen te laten gaan. Naast de Catalanen, zullen nog drie andere grote Europese clubs proberen de Marokkaanse international te contracteren tijdens de zomermercato, meldt Fichajes.

Lees ook: Sofyan Amrabat: 40 miljoen euro schrikt Liga-clubs niet af

Door het besluit van de Italiaanse club blijft Sofyan Amrabat gedwongen in de Serie A tot het einde van het seizoen. Hij hoopt op een transfer tijdens de winterstop, het liefst naar Barcelona, maar ook Manchester United en Chelsea zien hem graag komen.

Lees ook: Sofyan Amrabat wilde gratis voor FC Barcelona spelen

De Atlas Leeuw heeft reeds voorstellen van de twee Premier League-clubs afgewezen. Moest een transfer naar Barcelona niet lukken, dan zou hij bij Atletico Madrid kunnen belanden. De Madrileense club heeft de wens uitgesproken om hem te contracteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team