Zoeken

Sjeik Fizazi ontkent uitspraken over Haifa Wehbe

2 december 2015 - 22:30 - Cultuur

©

Sjeik Fizazi heeft Haifa Wehbe nooit beledigd en is ook niet tegen haar komst in Marokko voor een concert in Casablanca. Dat stelt de sjeik in ieder geval in een interview met TelQuel.

Fizazi ontkende de berichten die in zijn naam op Facebook werden geplaatst. "Het is niet mijn officiële pagina. Het is een vals account. Ik heb er helemaal geen probleem mee dat Haifa Wehbe in Marokko komt zingen. Iedereen is vrij om te doen wat hij wil.", aldus de sjeik.

Toch vindt Fizazi het onaanvaardbaar dat de Libanese diva weigerde op het muziekfestival van Dakhla te zingen. "Dat ze de stad Dakhla beledigt of met arrogantie behandelt is onaanvaardbaar. Daarvoor ben ik wel kwaad op haar."

Haifa Wehbe zou volgens Assabah niet aan het festival hebben willen deelnemen omdat "de organisators van het festival geen professionals zijn" en dat "haar naam enkel aan grote evenementen mag worden gelinkt". De zangeres had de uitspraken in een verklaring aan de media ontkend. Ze zou Dakhla nooit hebben beledigd en weigerde enkel omdat het festival "niet aan haar financiële eisen" beantwoordde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team