Zoeken

Gebroken arm en schedeltrauma, tragische val peuter in M’diq

14 augustus 2023 - 16:00 - Marokko

©

Een 3-jarig kind afkomstig uit Sebta is zaterdag met spoed overgebracht naar het ziekenhuis van M’diq na een val van de derde verdieping. Het kind is vervolgens geëvacueerd naar Sebta en daarna naar Cadiz.

De kleine jongen viel van de derde verdieping en werd overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis in M’diq, voordat hij werd afgevoerd naar Sebta waar hij werd opgenomen in de Loma Colmenar-kliniek. Door zijn ernstige toestand besloten de artsen hem naar Cadiz te sturen.

Lees ook: Israëliërs redden peuter van verstikking in Agadir

De peuter onderging intussen een eerste operatie en zal een tweede keer geopereerd moeten worden. "We hopen dat het een succes zal zijn en dat onze kleine jongen bij ons terug zal komen. Ik vraag jullie om te bidden tot God dat hij geneest," verklaarde zijn familie aan El Faro de Ceuta.

Lees ook: Anissa redde leven peuter op straat in Amersfoort

Het kind heeft een gebroken linkerarm en lijdt aan ernstig schedel-hersenletsel. Hij kreeg de eerste zorgen in M’diq en Sebta en werd vervolgens met een medische helikopter overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Cadiz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team