Zoeken

Samir Abdelmoula: "Geen revolutie dankzij PJD"

4 november 2011 - 16:00 - Marokko

©

Samir Abdelmoula, voormalige burgemeester van Tangier, kandidaat voor de Gerechtigheid en Ontwikkeling Partij (PJD) in zijn geboortestad Sidi Kacem, is van mening dat de "de sterke mannen van Marokko de ambassadeurs van de Verenigde Staten en Frankrijk zijn".

De parlementariër, die de PJD aansloot in september, zei aan een aantal aanhangers van zijn partij in Sidi Kacem, dat Marokko hetzelfde lot als Tunesië, Egypte en Libië zou zijn ondergaan, als de PJD er niet was om de stabiliteit in het land te garanderen, ook al is het een oppositiepartij.

De PJD gaat akkoord met alle eisen van de Beweging 20 februari met wie de partij regelmatig samenzit, aldus Abdelmoula die zelfs beweert dat het standpunt van PJD-leider Abdelillah Benkirane ten opzichte van de Beweging gewoon verkeerd was geïnterpreteerd.

Samir Abdelmoula, lid van de tweede Kamer, waar hij het district Medina van Tangier vertegenwoordigt, heeft onlangs zijn ontslag ingediend om zich kandidaat te stellen bij de verkiezingen van 25 november.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team