Zoeken

Salim El Jebari, het Marokkaanse wonderkind dat nee zei tegen Spanje

21 juni 2023 - 22:00 - Sport

©

Salim El Jebari scoorde een prachtig doelpunt voor Marokko in de wedstrijd tegen Ivoorkust in het prestigieuze Maurice Revellotoernooi U20. Een goede start voor de jonge speler die zich onlangs bij de Atlas Leeuwen voegde en ongetwijfeld gemist zal worden in Spanje.

Salim El Jebari is door Marokko opgeroepen voor het Maurice Revellotoernooi. De jonge aanvaller maakte op 10 juni in de groepsfase een prachtig doelpunt tegen Ivoorkust (1-0). Hij won de prijs voor het mooiste doelpunt van het toernooi voor die treffer, ook al werden de Atlas Welpen uitgeschakeld door Panama in de kwartfinales van de competitie, meldt Mundo Deportivo.

Lees ook: Salim El Jebari keert Spanje rug toe en kiest voor Marokko

El Jebari koos in februari voor het de Atlas Leeuwen nadat hij een aanbod van de Spaanse voetbalbond (RFEF) had afgeslagen, die hem had opgeroepen voor vriendschappelijke wedstrijden ter voorbereiding op de U19 Elite Tour.

Lees ook: Franse belofte Amine Adli kiest voor Marokko

De jonge voetballer speelt voor Atlético Madrid, een club waar hij tot 2025 heeft getekend. In 2021 kende hij een uitzonderlijk seizoen met 11 doelpunten voor Atlético B onder Luis García Tevenet. Dit seizoen heeft hij echter niet kunnen schitteren onder Fernando Torres.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team