Zoeken

Saad Lamjarred dacht aan zelfmoord in de gevangenis

16 november 2017 - 18:40 - Cultuur

©

Saad Lamjarred zag het niet meer zitten in de gevangenis. De Marokkaanse zanger vertelde in een interview met het tijdschrift VH dat hij er aan had gedacht om zelfmoord te plegen.

"Ik dacht aan zelfmoord in de gevangenis. Opgesloten zijn is een hel. Ik heb momenten gehad waarin ik heel bang was en over alles twijfelde. Het is dan normaal om daar een einde aan te willen maken.", aldus de zanger die meerdere maanden in de gevangenis van Fleury-Mérogis bij Parijs vastzat.

"Zonder mijn ouders denk ik dat ik hier niet zou zijn geweest om met jullie over mijn leven te praten. Mijn moeder en vader waren er alle dagen, gedurende maanden en zonder ooit op te geven, om met me te praten, me raad te geven, me te troosten en me energie te geven toen ik wilde opgeven.", vervolgt de zanger.

"In de gevangenis was het moeilijk, hard. Ik was alleen in een cel. Ik ben een bekende zanger, in de gevangenis wist iedereen dat al snel. Er waren degenen die me haatten zonder me te kennen en anderen die me wilden benaderen voor één of andere reden. In de gevangenis moet je je leven buiten vergeten en je proberen aan te passen aan de regels en andere relaties. Het is niet gemakkelijk, nog minder wanneer je bekend bent."

Tijdens het interview sprak Lamjarred op geen enkel moment over wat er de nacht van zijn arrestatie is gebeurd. Hij spreekt ook niet over het vermeende slachtoffer, Laura Prioul, noch over de verkrachting waarvan zij hem beschuldigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team