Zoeken

Saad Lamjarred met vriendin gespot (foto)

4 november 2017 - 15:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred is nog steeds in Parijs waar hij zijn proces afwacht. De Marokkaanse zanger kwam deze week opnieuw in het nieuws na herhaaldelijk met een jonge vrouw in Parijs te zijn gezien.

Volgens de media is de jonge vrouw niemand anders dan de Frans-Tunesische Abir met wie Saad Lamjarred al een tijdje een liefdesrelatie heeft.

In juli deden al geruchten de ronde over de plannen van Lamjarred om zijn Tunesische vriendin ten huwelijk te vragen. Hij zou de jonge vrouw lang voor zijn arrestatie hebben ontmoet. Dat maakte Imen Khemissi, zijn manager in Egypte en Tunesië bekend.

Saad Lamjarred kondigde eerder deze week op social media ook aan dat hij aan een nieuw liedje werkte. Het stelde zijn fans gerust en vertelde hen dat hij hen miste.

De zanger werd in oktober vorig jaar in Parijs gearresteerd voor de verkrachting van een jonge vrouw. Hij bracht zes maanden in een gevangenis bij Parijs door en werd in april voorwaardelijk vrijgelaten. Hij kreeg een enkelband en zijn paspoort werd afgenomen om te voorkomen dat hij Frankrijk zou verlaten. In oktober mocht hij zijn enkelband uitdoen. Het onderzoek naar zijn zaak is volgens zijn advocaat bijna afgerond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team