Zoeken

Saad Lamjarred aangeklaagd in nieuwe zaak

29 december 2017 - 15:40 - Cultuur

©

Saad Lamjarred werd in een nieuwe zaak aangeklaagd. De Marokkaanse zanger is reeds verwikkeld in een verkrachtingszaak in Parijs.

De 32-jarige zanger wordt nu ook vervolgd voor een commercieel geschil. Ilhem Bouzid, eigenares van Cairo by Night die een concert van Lamjarred in oktober vorig jaar in de Franse hoofdstad had georganiseerd, heeft aangifte gedaan tegen de zanger.

Saad Lamjarred was drie dagen voor het concert in zijn hotelkamer in het Marriott Champs Elysées gearresteerd voor verkrachting en geweld. Hij werd in voorlopige hechtenis genomen en bracht vervolgens zes maanden door in de gevangenis van Fleury-Mérogis. Het concert werd geannuleerd.

Ilhem Bouzid dacht eerst dat de verzekering het verlies zou terugbetalen, maar dat gebeurde niet. De verzekering vergoed annulaties om criminele redenen namelijk niet. De zakenvrouw besloot de zaak aan de rechtbank van Nanterre toe te vertrouwen. Het verlies loopt op tot 365.556 euro.

Bouzid werd door de rechtbank gematigd om conservatoir beslag te leggen op een bedrag van 83.556 euro op de inkomsten van de zanger bij SACEM en van 282.000 euro bij Deezer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team