Zoeken

Saad Lamjarred draagt geen enkelband meer

11 oktober 2017 - 17:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred kan zich weer vrij verplaatsen. De Marokkaanse zanger heeft sinds kort geen elektronische enkelband meer.

De advocaat van Saad Lamjarred, Eric Dupond-Moretti, bevestigde de informatie. “Ja, het is waar, hij geeft geen elektronische enkelband meer. Hij staat wel onder juridische toezicht maar daar mag ik niet meer over zeggen. Het onderzoek is bijna af. Meer mag ik niet vertellen.”.

Saad Lamjarred werd in oktober vorig jaar gearresteerd op verdenking van verkrachting. De bekende zanger zou een jonge Française in een hotel in Parijs, waar hij twee dagen later een concert moest geven, hebben gegijzeld en seksueel misbruikt. Het vermeende slachtoffer deed de volgende ochtend aangifte en de zanger werd gearresteerd.

Lamjarred bracht vervolgens zes maanden door in de gevangenis van Fleury-Mérogis in de Franse hoofdstad alvorens onder voorwaarden te worden vrijgelaten. Hij kreeg een elektronische enkelband en zijn paspoort werd afgenomen om te voorkomen dat hij Frankrijk zou verlaten voor zijn proces.

Nezha Regragui en Bachir Abdou, de ouders van de zanger, huurden na zijn vrijlating een klein appartement in Parijs waar hij verblijft in afwachting van zijn proces.

Enkele weken geleden besloot Saad Lamjarred, ondanks zijn moeilijke situatie, zijn carrière terug in handen te nemen en bracht het liedje “Let Go” uit over zijn gevangenschap en de verkrachting waarvan hij wordt beschuldigd. Het nummer boekte onmiddellijk groot succes en werd al bijna 80 miljoen keer bekeken op YouTube. De clip werd in Parijs opgenomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team