Zoeken

Tunesische radiozender boycot Saad Lamjarred

27 september 2018 - 10:40 - Cultuur

©

Na een aantal Marokkaanse radiozenders heeft ook een Tunesische zender besloten geen liedjes meer uit te zenden van Saad Lamjarred.

Mosaïque FM berichtte dat dinsdag op zijn website. "Dit besluit werd genomen na het besluit van het hof van beroep van Aix-en-Provence, in het zuiden van Frankrijk, om Saad Lamjarred in hechtenis te nemen na twee weken onderzoek, als gevolg van een nieuwe klacht van een jonge Française voor seksuele misbruik in een nachtclub in Saint-Tropez", luidt de verklaring.

Vorige week had de Marokkaanse radiozender Hit Radio al besloten om de liedjes van Lamjarred niet meer uit te zenden na boycotoproepen via de hashtag #Masaktach (ik zal niet zwijgen) op Twitter.

Chada FM besloot daarentegen om de liedjes van Lamjarred wel te blijven uitzenden zolang het gerecht geen beslissing heeft genomen. "We nemen geen enkel besluit zolang de zaak van Saad Lamjarred, momenteel in handen van de Franse justitie, niet wordt behandeld. We gaan ervan uit dat iedereen onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.", verklaarde de zender.

Saad Lamjarred werd vorige week opnieuw in voorlopige hechtenis genomen na van een nieuwe seksuele misbruik in een hotel in Saint-Tropez te zijn beschuldigd. Het is de vierde keer dat de zanger van dergelijke feiten wordt verdacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team